
Valmistusaika
Aktiivinen
1 h 20 min
Yhteensä
1 h 20 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 (200 g) iso sipuli
- 750 g riistakäristystä
-
30 g
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1 tlk (160 g) säilykemetsäsienikuutioita
- 5 dl vettä
- 1 tl suolaa
- ¼ tl valkopippuria
-
1 prk (120 g)
Valio smetanaaValio smetana on täyteläistä maultaan ja koostumukseltaan. Perinteiseen tapaan kermasta hapatettu smetana sopii esimerkiksi kylmiin…
-
2 dl
Valio ruokakermaaLaktoositon Valio ruokakerma sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja tuo…
- 2 rkl tummaa suurustejauhetta, esim. Maizena
Pinnalle
- 0 kg tuoretta persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Hienonna sipuli. Ruskista käristyslihat ja sipuli voissa pienissä erissä. Siirrä kattilaan ja lisää metsäsienikuutiot, vesi ja mausteet. Anna kiehua hiljalleen kannen alla n. 1 t tai kunnes kypsää.
- Lisää smetana ja ruokakerma. Kuumenna kiehuvaksi. Lisää suurustejauhe, sekoita. Keitä 1 min.
- Ripottele pinnalle hienonnettua persiljaa juuri ennen tarjoilua.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
131 kcal
Proteiini
10,9 g
Hiilihydraatti
2,1 g
Rasva
8,7 g
Tyydyttynyt rasva
3,8 g
Ravintokuitu
0,3 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tuoretta persiljaa