Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
1-2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- ½ pussia (à 500 g) peruna-sipulisekoitusta
- 1 rasia (120/90 g) sardiinia tai tonnikalaa, esim. tomaattikastikkeessa
- 4 kananmunaa
-
4 rkl
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
- ½ tl suolaa
- ripaus valko- tai mustapippuria
-
½ pussia (à 150 g)
Valio AURA® muruaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
Pinnalle
- ½ dl hienonnettua tilliä tai kevätsipulia
Jaa resepti
Ohje
- Laita Oivariini tilavalle paistinpannulle. Paista siinä perunasuikaleita miedolla lämmöllä 5 - 8 min, kunnes ne ovat melko pehmeitä. (Ripota perunoille hiven suolaa paitsi jos käytät munakkaassa AURAa.)
- Lisää hienonnettu sipuli. Paista kunnes sipuli on pehmeää.
- Lisää pannulle haarukalla murennettu sardiini tai tonnikala kastikkeineen. Lisää vatkattu, suolalla ja pippurilla maustettu muna-maito-juustoseos. Nostele varoen sieltä täältä puuhaarukalla, jotta munaseosta valuu perunoiden alle. Peitä kannella.
- Paista keskilämmöllä, kunnes munakasseos on hyytynyt ja pohja kauniin ruskea.
- Valmiin munakkaan tulisi olla kiinteä, mutta pehmeän mehukas ja pinnalta kiiltävä. Ripottele pinnalle runsaasti hienonnettua tilliä tai kevätsipulia.
- Tarjoa Juusto-sardiinimunakas lämpimänä esim. lounaalla tai kylmänä alkupalana
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
133 kcal
Proteiini
8,7 g
Hiilihydraatti
4,9 g
Rasva
9,1 g
Tyydyttynyt rasva
3,1 g
Ravintokuitu
0,4 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- valko- tai mustapippuria
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.