
Valmistusaika
Aktiivinen
5 min
Passiivinen
45 min
Yhteensä
50 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni125°C
Arvostele
4.67
tähteä viidestä
3 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 10 kananmunaa
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kippari®Laktoositon Valio ruokakerma Kippari® sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin kuumennusta ja…
-
1 prk (2,5 dl) Valio ruokakermaa Kolme juustoa
Voit kokeilla myös -
- ¼ tl suolaa
- 0 kg jauhettua valkopippuria maustemit.
- 0 kg tuoretta ruohosipulia hienonnettuna
Voiteluun
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita kananmunat tasaiseksi massaksi. Älä vaahdota. Yhdistä muut aineet joukkoon.
- Kaada munamassa voideltuun uunivuokaan, esim. Ø 22 cm.
- Laita uunivuoka uunipannulle, jossa on vettä. Kypsennä kiertoilmalla uunin alaosassa 125 asteessa.
- Kypsennä yhteensä 45 min: Sekoita munakasta vartin välein (15 ja 30 min kohdalla).
- Tarjoa lämpimänä raikkaan salaatin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
127 kcal
Proteiini
8,3 g
Hiilihydraatti
1,2 g
Rasva
9,9 g
Tyydyttynyt rasva
3,4 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- jauhettua valkopippuria
- tuoretta ruohosipulia