
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaKasvisseos
-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 100 g paprika, oranssi
- 1 (100 g) sipuli
- ½ parsakaali 150g
- ½ tl suolaa
Munaseos
- 4 kananmunaa
-
1 dl
Valio ruokakermaa Kolme sipuliaLaktoositon Valio ruokakerma kolme sipulia sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin kuumennusta…
- 2 rkl tomaattipyreetä
- ½ tl paprikajauhetta
Pinnalle
- 1 rkl ruohosipulia hienonnettuna
Jaa resepti
Ohje
- Paloittele paprika. Leikkaa parsakaalin nuput pienempiin paloihin.
- Kuullota kasviksia Oivariini rasvassa n. 7 min paistinpannulla (n. 24 cm). Mausta suolalla. Ota kolmannes kasviksista sivuun.
- Yhdistä munat, ruokakerma ja mausteet. Sekoita seosta haarukalla niin, että munien rakenne rikkoutuu.
- Kaada munaseos pannulle olevien kasvisten päälle kuumalle pannulle. Pannu saa olla aluksi kuuma, mutta vähennä lämpöä tässä vaiheessa. Vedä kypsyvää munakasseosta puuhaarukalla pannun pohjaa pitkin keskustaan päin. Alenna vielä lämpöä.
- Ripottele loput kasvikset munakkaan pinnalle. Peitä munakas hetkeksi kannella.
- Viimeistele munakas yrttisilpulla. Tarjoa iltapalana tai kevyenä lounaana salaatin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
103 kcal
Proteiini
5,5 g
Hiilihydraatti
2,6 g
Rasva
7,7 g
Tyydyttynyt rasva
2,1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa