Rahkamunakas

Rahkamunakas
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Rahkamunakas

Rahkamunakas

Maitorahkalla terästetty munakas on maukas ja mehevä. Yksinkertaisen kreikkalaisen salaatin kanssa tarjoiltuna munakas on mainio lounas tai iltapala.

Valmistusaika

Työaika
20 min
uunissa
25 min
Yhteensä
45 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
6
kananmunaa
1 prk (200 g)
½ dl
tuoretta persiljaa hienonnettuna
ripaus
suolaa
mustapippuria myllystä
2 - 3
tomaattia
1
punasipuli
½ dl
mustia oliiveja
1 prk (180 g)
1 rkl
oliiviöljyä

Ohje

  1. Sekoita munat, rahka ja persilja kulhossa, mausta suolalla ja pippurilla.
  2. Kaada seos leivinpaperilla pohjustettuun irtopohjavuokaan (Ø 22- 24 cm).
  3. Kypsennä uunin keskiosassa 200 asteessa 25 min.
  4. Esikäsittele munakkaan kypsyessä salaatti: Kuutioi tomaatti, kuori ja hienonna sipuli, puolita oliivit ja valuta salaattijuusto. Sekoita kulhossa. Nosta ainekset kypsän munakkaan päälle. Valuta pinnalle oliiviöljy, rouhaise mustapippuria ja viimeistele versoilla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
111 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›