Juustoinen sieni-munakasrulla

Juustoinen sieni-munakasrulla
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Juustoinen sieni-munakasrulla

Juustoinen sieni-munakasrulla

Sieni-pekonitäytteinen, maukas munakasrulla maistuu pikkuruokana tai iltapalalla salaatin kera.

Valmistusaika

Työaika
30 min
uunissa
12 min
uunissa
12 min
Yhteensä
54 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset5 annosta

5 annosta
5
kananmunaa
5 dl
1 dl
vehnäjauhoja
¾ tl
suolaa
150 g

Täyte

1 pkt (170 g)
pekonia
200 g
sieniä , esim. kantarelli tai siitake
1 (150 g)
purjoa
1 rkl
1 rkl
vehnäjauhoja
1 tl
pippurisekoitusta
1 prk (120 g)

Pinnalle

1 dl (50 g)

Ohje

  1. Riko munat kulhoon, vatkaa rakenne rikki.
  2. Vatkaa joukkoon muut aineet, sekoita tasaiseksi.
  3. Kaada seos isolla leivinpaperilla vuoratulle uunipannulle.
  4. Kypsennä 200 asteessa uunin keskiosassa n. 25 min.
  5. Täyte: Paista kuutioitu pekoni pannulla keskilämmöllä.
  6. Ota pekoni pannulta. Kuullota viipaloidut sienet sekä puhdistettu ja hienonnettu purjo pannulla Oivariini rasvassa.
  7. Ripota vehnäjauhot sienille. Sekoita. Lisää pippurisekoitus ja smetana.
  8. Levitä täyte munakkaalle. Kääri rullalle leivinpaperin avulla. Siirrä rulla lastan avulla takaisin uunipannulle leivinpaperin päälle.
  9. Ripota pinnalle juustoraaste. Kuorruta uunin keski- / yläosassa 225 asteessa n. 12 min tai kunnes juustosulaa ja saa väriä.
  10. Tarjoa salaatin kera.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
164 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›