Juustoinen sieni-munakasrulla

Juustoinen sieni-munakasrulla

Sieni-pekonitäytteinen, maukas munakasrulla maistuu pikkuruokana tai iltapalalla salaatin kera.

54 min
keskitaso
164 kcal / 100g
1
1

Ainekset5 annosta

5 annosta
5
kananmunaa
5 dl
1 dl
vehnäjauhoja
¾ tl
suolaa
150 g

Täyte

1 pkt (170 g)
pekonia
200 g
sieniä , esim. kantarelli tai siitake
1 (150 g)
purjoa
1 rkl
1 rkl
vehnäjauhoja
1 tl
pippurisekoitusta
1 prk (120 g)

Pinnalle

1 dl (50 g)

Ohje

  1. Riko munat kulhoon, vatkaa rakenne rikki.
  2. Vatkaa joukkoon muut aineet, sekoita tasaiseksi.
  3. Kaada seos isolla leivinpaperilla vuoratulle uunipannulle.
  4. Kypsennä 200 asteessa uunin keskiosassa n. 25 min.
  5. Täyte: Paista kuutioitu pekoni pannulla keskilämmöllä.
  6. Ota pekoni pannulta. Kuullota viipaloidut sienet sekä puhdistettu ja hienonnettu purjo pannulla Oivariini rasvassa.
  7. Ripota vehnäjauhot sienille. Sekoita. Lisää pippurisekoitus ja smetana.
  8. Levitä täyte munakkaalle. Kääri rullalle leivinpaperin avulla. Siirrä rulla lastan avulla takaisin uunipannulle leivinpaperin päälle.
  9. Ripota pinnalle juustoraaste. Kuorruta uunin keski- / yläosassa 225 asteessa n. 12 min tai kunnes juustosulaa ja saa väriä.
  10. Tarjoa salaatin kera.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
164 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
12 g
Suola
0,8 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
154 mg
D-vitamiini
2 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)