Siirry sisältöön
Juusto-savukalasalaatti

Juusto-savukalasalaatti

Ruokaisa lämminsavulohisalaatti sopii myös pääruoaksi. Tarjoa kastikkeena kermaviiliä ja ripottele päälle tuomaan makua Valio Mustaleima raastetta.

Juusto-savukalasalaatti

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 125 g salaatti- tai versosekoitusta
  • 2 kovaksi keitettyä kananmunaa
  • 150 g lämminsavulohta
  • 1 prk (200 g)
    Valio kermaviiliä
    Valio kermaviili sopii monipuolisesti dippailuun, ruoanlaittoon ja kylmiin kastikkeisiin salaatin, uunilohen tai grilliruokien kaveriksi. Kermaviiliä…
    Valio kermaviili 200 g
  • 1 pussi (130 g)
    Valio Mustaleima™ raastetta
    Valio Mustaleima™ on vähintään 9 kuukautta kypsytetty itkevä emmental. Maultaan vahva ja rikas Valio Mustaleima™…
    Valio Mustaleima™ e130 g raaste
  • 0 kg ruohosipulia

Ohje

  1. Pese, kuivaa ja revi salaatti. Laita salaatti laakeaan kulhoon
  2. Lisää päälle haarukalla karkeasti hienonnetut munat ja perattu savukala. Lusikoi kermaviili kauniisti salaatille.
  3. Ripota päälle juustoraaste ja ruohosipulisilppua. Tarjoa heti.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 160 kcal
Proteiini 11,8 g
Hiilihydraatti 1,2 g
Rasva 11,9 g
Tyydyttynyt rasva 5,7 g
Ravintokuitu 0,4 g
Suola 0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • ruohosipulia
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search