Siirry sisältöön
Juusto-tomaattimuffinit

Juusto-tomaattimuffinit

Suolaiset muffinit ovat kiireisen leipojan suosikkeja. Ne maistuvat väli- tai iltapalaksi.

Juusto-tomaattimuffinit

Ainesosat

kpl

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 prk (200 g)
    Valio Eila® kermaviiliä
    Valio laktoositon kermaviili sopii monipuolisesti dippailuun, ruoanlaittoon ja kylmiin kastikkeisiin salaatin, uunilohen tai grilliruokien kaveriksi.…
    Valio kermaviili 200 g laktoositon
  • 3 kananmunaa
  • 1 rkl leivinjauhetta
  • 5 dl vehnäjauhoja
  • ½ pussia (à 150 g)
    Valio AURA® murua
    On vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
    Valio AURA® e150 g murennettu sinihomejuusto
  • ¾ dl aurinkokuivattuja tomaatteja hienonnettuna
  • ½ dl tuoretta persiljaa hienonnettuna

Ohje

  1. Sekoita kermaviili ja munat voimakkaasti vatkaten. Yhdistä kuivat aineet keskenään ja sekoita joukkoon. Lisää loput aineet.
  2. Nostele taikinaa voidellulle muffinipellille tai -vuokiin. Ripottele pinnalle halutessasi AURA murua.
  3. Paista 200 asteessa n. 20 min.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 239 kcal
Proteiini 9,3 g
Hiilihydraatti 30,5 g
Rasva 8,2 g
Tyydyttynyt rasva 3,5 g
Ravintokuitu 2 g
Suola 0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search