Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
4.78
tähteä viidestä
9 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
- 2½ dl vehnäjauhoja
- ½ dl kauralesettä
- 1 tl leivinjauhetta
- ripaus suolaa
-
¾ dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
-
¾ dl
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
Täyte
- 1 (125 g) punasipuli
-
1-2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 rkl punaviinietikkaa
- 1 rkl sokeria
-
1 prk (250 g)
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä maustamatonValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi maustamaton on juustokastike, joka maistuu herkulliselta kylmänä tai kuumana. Se…
Voit kokeilla myös:- 1 prk (250 g) Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä cheddar
- ½ dl
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
- 2 kananmunaa
- 200 g tomaatteja (eri värisiä)
- ripaus suolaa
Pinnalle
- 0 kg tuoretta basilikaa
Jaa resepti
Ohje
- Aloita piirakan valmistaminen yhdistämällä pohjan kuivat aineet. Lisää Oivariini ja maito. Sekoita taikina tasaiseksi.
- Taputtele piirasvuoan (Ø 25 cm) pohjalle ja reunoille. Painele taikinan päälle tiiviisti leivinpaperi, se estää taikinan reunojen valumisen esipaistamisen aikana. Nosta vuoka uuniin alimmalle ritilätasolle. Esipaista pohjaa 200 asteessa 10 min.
- Kuori ja viipaloi sipuli. Kuullota Oivariini rasvassa. Lisää etikka ja sokeri. Anna kiehahtaa. Kaada sipulit esipaistetun pohjan päälle.
- Sekoita Koskenlaskija, maito ja munat. Kaada vuokaan.
- Asettele päälle tomaattiviipaleet. Ripottele viipaleiden pinnalle suolaa.
- Paista uunin ala-/keskiosassa 200 asteessa 20 min.
- Viimeistele tuoreella basilikalla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia 211 kcalProteiini 6,1 gHiilihydraatti 15,7 gRasva 13,5 gTyydyttynyt rasva 4,7 gRavintokuitu 1,4 gSuola 0,7 gTiedot ovat suuntaa antavia.HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:- suolaa
- suolaa
- tuoretta basilikaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.