Juusto-viikunasukkulat

Juusto-viikunasukkulat
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Juusto-viikunasukkulat

Juusto-viikunasukkulat

Sukkulat sopivat syksyisiin ja talvisiin illanistujaisiin vaikka glögin kanssa tarjottaviksi.

Valmistusaika

Työaika
40 min
uunissa
10 min
Yhteensä
50 min

Vaikeustaso

Kokenut leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset20 kpl

20 kpl

Voitaikina

250 g
200 g
½ tl
suolaa
4 dl
vehnäjauhoja
1 tl
leivinjauhetta

Täyte

150 g
kuivattuja viikunoita
n. 175 g

Voiteluun ja pinnalle

1
kananmuna
fariinisokeria

Ohje

  1. Sekoita maitorahkaan pehmeä voi ja suola. Lisää jauho-leivinjauheseos. Sekoita nopeasti tasaiseksi. Muotoile taikina suorakaiteeksi ja kääri se muovikelmuun. Anna kovettua jääkaapissa ennen kaulintaa.
  2. Leikkaa viikunat saksilla suikaleiksi. Leikkaa juustosta tankoja, 1 tanko/sukkula.
  3. Kauli taikinasta 3 - 5 mm:n paksuinen levy. Ota taikinasta pyöreällä muotilla (ø 8 - 10 cm) kiekkoja. Jaa viikunaviipaleet ja juustotangot kiekkojen keskelle.
  4. Taita puolikuun muotoiseksi ja nipistä reunat kiinni, voit käyttää saumakohdan "liimana" vatkattua voitelumunaa.
  5. Nostele pellille leivinpaperin päälle saumapuoli ylöspäin. Voitele munalla. Ripota pinnalle fariinisokeria.
  6. Paista 225 asteessa n. 10 min tai kunnes väri on kauniin ruskea.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
332 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
25 g
Rasva
21 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›