Siirry sisältöön
Juustoinen kalavuoka

Juustoinen kalavuoka

Juustoinen kalavuoka valmistuu helposti ja edullisesti pakastekalasta ja Kolmen juuston ruokakermasta.

Juustoinen kalavuoka

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 pkt (400 g) pakastekalaa esim. ahventa tai seitiä
  • ½ tl sitruunapippuria
  • ½ dl hienonnettua tilliä
  • 1 prk (2,5 dl)
    Valio ruokakermaa Kolme juustoa
    Laktoositon Valio ruokakerma kolme juustoa sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin kuumennusta…
    Valio ruokakerma 2,5 dl kolme juustoa UHT laktoositon

Ohje

  1. Lado kalat uunivuokaan, paloittele tarvittaessa. Ripota päälle sitruunapippuri ja tilli. Lisää juustokerma.
  2. Paista uunin keski-/yläosassa 200 asteessa n. 30 minuuttia. Tarjoa perunamuusin tai keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 94 kcal
Proteiini 11,9 g
Hiilihydraatti 1,5 g
Rasva 4,4 g
Tyydyttynyt rasva 2,3 g
Ravintokuitu 0 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search