Juustopasteijat

Juustopasteijat

45 min
keskitaso
379 kcal / 100g
2
0

Juustopasteijat sopivat moneen, kuten kuumien juomien kanssa tarjottavaksi, salaatin seuraksi tai illanistujaispöytään.

Ainekset

24 kpl
2 pkt (à 500 g)
voitaikinaa
1 prk (180 g)
8
kivetöntä kalamata-oliivia
1 (150 g)
keltainen paprika
2 rkl
tuoretta oreganoa
2
valkosipulin kynttä

Voiteluun

kananmunaa

Koristeluun

unikonsiemeniä

Ohje

  1. Ota voitaikina sulamaan.
  2. Hienonna täytettä varten salaattijuusto, oliivit, paprika, oregano ja purista joukkoon valkosipulin kynnet
  3. Kauli sulanut voitaikina ohueksi levyksi ja ota siitä pohjia pyöreällä joulutorttumuotilla.
  4. Jaa pohjille täyte, voitele reunat munalla ja sulje pasteijat hyvin.
  5. Lado pasteijat pellille, voitele munalla ja ripottele päälle unikonsiemeniä.
  6. Paista 225 asteessa 10 - 15 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
379 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
24 g
Rasva
28 g
Suola
1,1 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
128 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)