Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Juustotoastit

Rapsakaksi paahdettu toast on maukas välipala. Nauti maito- tai kaakaolasillisen kanssa.

Juustotoastit
Juustotoastit

Ainesosat

kpl

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 4 paahtoleipää, esim. ruistoast
  • 3 rkl amerikkalaista kurkkusalaattia
  • 750 g ohutta viipaletta tomaattia
  • 50 g kinkkuviipaletta
  • 1 dl (50 g) kinkkusuikaleita
  • 2
    Valio Polar® viipaletta
    Valio Polar® Täyteläinen on luonteikas juusto, jossa emmentalille tyypilliset pähkinäiset vivahteet yhdistyvät goudan täyteläisyyteen. Se…
    Valio Polar® Täyteläinen e300 g viipale

Ohje

  1. Aseta leivät työlaudalle. Levitä niille kurkkusalaatti. Lisää ohuet tomaatti- ja kinkkuviipaleet tai -suikaleet kahdelle leivälle. Aseta päälle juustoviipaleet sekä toiset leipäviipaleet
  2. Siirrä toastit voileipägrilliin tai paistinpannulle. Paista, kunnes juusto on sulanut ja leivät ovat kauniin ruskeita.
  3. Tarjoa kylmän maidon kanssa välipalana.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 61 kcal
Proteiini 2,6 g
Hiilihydraatti 8,8 g
Rasva 1,3 g
Tyydyttynyt rasva 0,6 g
Ravintokuitu 1,4 g
Suola 0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search