
Valmistusaika
Aktiivinen
1 h 15 min
Passiivinen
15 min
Yhteensä
1 h 30 min
Vaikeustaso
-
Kokenut leipoja
- Uuni250°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 1 kg keitettyä perunaa soseutettuna
- 2 kananmunaa
- 1 tl suolaa
-
100 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 3 dl vehnäjauhoja
Täyte
- ¾ dl puuroriisiä
- 5 keitettyä kananmunaa hienonnettuna
-
1 prk (180 g)
Valio Keittiön salaattijuustokuutioitaValio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruuanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
- 1 dl hienonnettua persiljaa
- mustapippuria myllystä
Voiteluun
-
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1 kg keitettyä perunaa soseutettuna
- 2 kananmunaa
- 1 tl suolaa
- 100 g Valio voita
- 3 dl vehnäjauhoja
Täyte
- ¾ dl puuroriisiä
- 5 keitettyä kananmunaa hienonnettuna
- 1 prk (180 g) Valio Keittiön salaattijuustokuutioita
- 1 dl hienonnettua persiljaa
- mustapippuria myllystä
Voiteluun
- Valio voita
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita jäähtyneeseen perunasoseeseen muna, suola ja sulatettu rasva. Alusta jauhot joukkoon. Nosta kylmään täytteen valmistumisen ajaksi.
- Keitä riisit pakkauksen ohjeen mukaan kypsiksi vedessä. Valuta riisit.
- Yhdistä riisit, munat ja hienonnettu juusto. Lisää persilja ja mustapippuri, tarkista maku.
- Leivo taikinasta tanko ja leikkaa 20 palaan. Taputtele taikinasta pyöreitä kuoria (halkaisija n. 10 cm) jauhotetulla pöydällä.
- Levitä täytettä toiselle puolelle. Voitele reunat vedellä ja käännä puolikuun muotoon. Sulje haarukalla.
- Paista 250 asteessa kauniin ruskeiksi n. 15 min. Voitele paiston jälkeen. Peitä liinalla.
- Tarjoa sellaisenaan tai keiton tai salaatin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
169 kcal
Proteiini
6,2 g
Hiilihydraatti
17,7 g
Rasva
7,8 g
Tyydyttynyt rasva
3,8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
- Valio voita
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.