Siirry sisältöön
Kaali-juustopiiras

Kaali-juustopiiras

Valmista kaali-juustopiiras täyttäväksi iltapalaksi tai tarjoa kasvispiirasta kahvipöydässä.

Kaali-juustopiiras

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Taikina

  • 125 g
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • 1½ dl vehnäjauhoja
  • 1 pussi (1,5 dl = 105 g) perunasosejauhetta
  • 1 dl
    Valio ruokakermaa
    Laktoositon Valio ruokakerma sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja tuo…
    Valio ruokakerma 15 % 2 dl UHT laktoositon

Kaali-juustotäyte

  • 500 g kaalia, josta osa voi olla hapankaalia
  • 1 iso sipuli
  • 1 porkkana
  • 2 rkl
    Valio Oivariini® juoksevaa
    Valio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
    Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon
  • 1 pussi (150 g)
    Valio Emmental raastetta
    Valio Emmental punaleima juustoraaste on voimakasta ja aromaattista emmentaljuustoa kätevänä raasteena. Juustomestarimme kypsyttävät Valio Emmental…
    Valio Emmental e150 g raaste (punaleima)
  • 1 kasvisliemikuutio
  • 2 rkl siirappia
  • 1 rkl meiramia
  • 0 kg mustapippuria myllystä
  • 2 kananmunaa
  • 1 dl
    Valio ruokakermaa
    Laktoositon Valio ruokakerma sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja tuo…
    Valio ruokakerma 15 % 2 dl UHT laktoositon

Ohje

  1. Nypi pehmeä voi ja kuivat aineet sekaisin. Sekoita joukkoon ruokakerma. Taputtele taikina pyöreän piirasvuoan (Ø 27 cm) pohjalle.
  2. Valmista täyte: Suikaloi kaali, hienonna sipuli ja pilko porkkana ohuiksi viipeleiksi tai suikaleiksi
  3. Lisää kattilaan Oivariini. Hauduta kaali, sipuli ja porkkana pehmeäksi kattilassa. Lisää joukkoon juusto, murennettu liemikuutio ja mausteet. Anna juuston sulaa hetki. Siirrä pois levyltä ja anna jäähtyä hieman. Tarkista maku.
  4. Sekoita munat ja ruokakerma joukkoon. Kaada täyte pohjalle.
  5. Kypsennä 200 asteessa n. 25 min.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 197 kcal
Proteiini 5,3 g
Hiilihydraatti 13,4 g
Rasva 13,2 g
Tyydyttynyt rasva 6,8 g
Ravintokuitu 1,6 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • mustapippuria myllystä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search