
Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Passiivinen
10 min
Yhteensä
50 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
Pohja
- 4 kananmunaa
- 1½ dl sokeria
- ¾ dl vehnäjauhoja
- ¾ dl ohratärkkelystä (Ohrakas)
- 1 tl leivinjauhetta
Väliin ja päälle
-
2 dl
Valio Keittiön kuohukermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
-
2 prk (à 200 g)
Valio Keittiön maustettua rahkaa sitruunaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 2 rkl sokeria
- 1 tl vaniljasokeria
Koristeluun
- 30 g valkosuklaata rouhittuna
- viinirypäleitä
Pohja
- 4 kananmunaa
- 1½ dl sokeria
- ¾ dl vehnäjauhoja
- ¾ dl ohratärkkelystä (Ohrakas)
- 1 tl leivinjauhetta
Väliin ja päälle
- 2 dl Valio Keittiön kuohukermaa
- 2 prk (à 200 g) Valio Keittiön maustettua rahkaa sitruuna
- 2 rkl sokeria
- 1 tl vaniljasokeria
Koristeluun
- 30 g valkosuklaata rouhittuna
- viinirypäleitä
Jaa resepti
Ohje
- Aloita kääretorttukakun valmistaminen vatkaamalla huoneenlämpöiset munat ja sokeri paksuksi, vaaleaksi vaahdoksi. Yhdistä kuivat aineet. Lisää siivilän läpi vaahtoon varovasti sekoittaen. Levitä taikina voidellulla leivinpaperilla vuoratulle uunipannulle.
- Paista 200 asteessa n. 10 min.
- Kumoa kääretorttupohja korppujauhoilla tai sokerilla sirotetulle leivinpaperille. Irrota varoen pohjapaperi.
- Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää rahka ja sokerit kermavaahdon joukkoon.
- Levitä n. puolet seoksesta jäähtyneelle kääretorttupohjalle. Kääri kevyesti rullalle leivinpaperin avulla. Levitä loput rahka-kermasta kääretortun päälle ja reunoille. Koristele kääretorttukakku.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
241 kcal
Proteiini
6,1 g
Hiilihydraatti
27,8 g
Rasva
11,6 g
Tyydyttynyt rasva
6,3 g
Ravintokuitu
0,2 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- viinirypäleitä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.