Kala-kasvisvuoka

Kala-kasvisvuoka

Tämän maukkaan kala-kasvisvuoan mehevyys piilee Koskenlaskija sulatejuustossa. Tarjoa yhdessä salaatin ja leivän kanssa.

50 min
keskitaso
89 kcal / 100g
1
0

Ainekset3 annosta

3 annosta
600 g
nahatonta kalafileetä
2 pussia (250 g)
kasvissuikaleita

Kastike

3 dl
½ pkt (125 g)
1 rkl
sitruunamehua
¼ tl
valkopippuria
½ tl
suolaa
½ dl
hienonnettua tilliä

Ohje

  1. Leikkaa ruodoton kala paloiksi ja laita voideltuun uunivuokaan. Levitä päälle kasvissuikaleet
  2. Kuumenna maito kattilassa. Lisää joukkoon kuutioitu juusto ja sekoita, kunnes juusto on sulanut
  3. Lisää kastikkeeseen mausteet ja tilli. Kaada kastike tasaisesti vuokaan.
  4. Kypsennä 200 asteessa n. 30 min tai kunnes kasvikset tuntuvat kypsiltä. Tarjoa raastesalaatin ja leivän kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
89 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g
Kalsium
134 mg
D-vitamiini
5 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)