Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
50 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
4
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 600 g nahatonta kalafileetä
- 2 pussia (250 g) kasvissuikaleita
Kastike
-
3 dl
Valio kevytmaitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
-
½ pkt (125 g)
Valio Koskenlaskija® voimakas sulatejuustoaValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
- 1 rkl sitruunamehua
- ¼ tl valkopippuria
- ½ tl suolaa
- ½ dl hienonnettua tilliä
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa ruodoton kala paloiksi ja laita voideltuun uunivuokaan. Levitä päälle kasvissuikaleet
- Kuumenna maito kattilassa. Lisää joukkoon kuutioitu juusto ja sekoita, kunnes juusto on sulanut
- Lisää kastikkeeseen mausteet ja tilli. Kaada kastike tasaisesti vuokaan.
- Kypsennä 200 asteessa n. 30 min tai kunnes kasvikset tuntuvat kypsiltä. Tarjoa raastesalaatin ja leivän kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
99 kcal
Proteiini
9,9 g
Hiilihydraatti
2,7 g
Rasva
5,1 g
Tyydyttynyt rasva
1,9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.