
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
50 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
4
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 600 g nahatonta kalafileetä
- 2 pussia (250 g) kasvissuikaleita
Kastike
-
3 dl
Valio kevytmaitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
-
½ pkt (125 g)
Valio Koskenlaskija® voimakas sulatejuustoaValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
- 1 rkl sitruunamehua
- ¼ tl valkopippuria
- ½ tl suolaa
- ½ dl hienonnettua tilliä
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa ruodoton kala paloiksi ja laita voideltuun uunivuokaan. Levitä päälle kasvissuikaleet
- Kuumenna maito kattilassa. Lisää joukkoon kuutioitu juusto ja sekoita, kunnes juusto on sulanut
- Lisää kastikkeeseen mausteet ja tilli. Kaada kastike tasaisesti vuokaan.
- Kypsennä 200 asteessa n. 30 min tai kunnes kasvikset tuntuvat kypsiltä. Tarjoa raastesalaatin ja leivän kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
99 kcal
Proteiini
9,9 g
Hiilihydraatti
2,7 g
Rasva
5,1 g
Tyydyttynyt rasva
1,9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa