Kana-pastasalaatti

Kana-pastasalaatti

Kylmä pastasalaatti maustuu ja mehevöityy näppärästi tomaattisella kermaviilikastikkeella. Tästä ei lounassalaatti juuri parane.

30 min
keskitaso
186 kcal / 100g
3
2

Ainekset4 annosta

4 annosta
250 g
pastaa
2 rkl
300 g
broilerin fileesuikaleita
1 rkl
sitruunamehua ja sitruunan raastettu kuori
2
valkosipulin kynttä
½ tl
suolaa
mustapippuria myllystä
100 g
pinaattia
1
avokado

Tomaattinen kermaviilikastike

1 prk (200 g)
2 rkl
punaista pestoa

Ohje

  1. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan, valuta.
  2. Kuumenna Oivariini pannulla. Paista broilerinsuikaleet rasvassa. Mausta sitruunankuorella, -mehulla, hienonnetulla valkosipulilla, suolalla ja pippurilla. Lisää pesty ja kuivattu pinaatti pannulle kanojen päälle ja anna höyrystyä muutama min. Siirrä pannu sivuun.
  3. Puolita avokado ja poista kivi. Kaiva hedelmäliha lusikalla kuoresta.
  4. Valmista kastike sekoittamalla ainekset yhteen. Sekoita kastike valutetun, hiukan jäähtyneen pastan joukkoon.
  5. Kerrostele pasta, broileri-pinaattiseos ja avokado lautaselle.
  6. Nauti lounasruokana haaleana tai kylmänä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
186 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g
Kalsium
45 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›