Kantarelli-pekonimuhennos

Kantarelli-pekonimuhennos
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Kantarelli-pekonimuhennos

Kantarelli-pekonimuhennos

Suolainen pekoni on täydellinen kumppani sienille. Muhennos sopii tarjottavaksi perunoiden kanssa tai vaikkapa uuniperunan tai lettujen täytteenä.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 pkt (120 g)
fileepekonia
1 nippu
kesäsipulia
n. 1 l
kantarelleja tai 200 g pakastekantarelleja
ripaus
suolaa
mustapippuria myllystä
2 rkl
vehnäjauhoja
2 dl
2 dl
¾ dl
hienonnettua persiljaa

Ohje

  1. Leikkaa fileepekoni pieniksi kuutioiksi. Ruskista kuutiot pannulla keskilämmöllä omassa rasvassaan. Lisää pannulle sipulit. Kuullota.
  2. Lisää esikäsitellyt sienet. Kun ylimääräinen neste on haihtunut pannulta, mausta suolalla ja pippurilla. Ripota sienten päälle vehnäjauhot, sekoita.
  3. Lisää maito ja kerma koko ajan sekoittaen. Anna kiehua hiljalleen 5-10 min välillä sekoittaen. Ripota kastikkeeseen persilja.
  4. Tarjoa keitettyjen uusien perunoiden kanssa.
Vinkki

Vinkki

Jos haluat tehdä sienikastiketta, käytä vain 1 rkl vehnäjauhoja.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
101 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›