Kasvis-kaalipata

Kasvis-kaalipata

Rouhea kasvis-kaalipata saa lisämakua pekonista. Tarjoa kaalipataa yhdessä tuoreen leivän kanssa.

Ainekset6 annosta

6 annosta
1 pkt (170 g)
amerikanpekonia
2
sipulia
2
porkkanaa
5
perunaa
400 g
valkokaalia
1
kasvisliemikuutio
5 dl
vettä
1 prk (120 g)
5
maustepippuria
3
laakerinlehteä
2 rkl
soijakastiketta
½ rkl
meiramia

Ohje

  1. Kuori, hienonna ja suikaloi kasvikset. Hienonna pekoni ja ruskista kevyesti padassa tai kattilassa.
  2. Lisää hienonnettu sipuli, suikaloidut porkkanat ja perunat sekä ohueksi suikaloitu kaali. Lisää vesi, smetana ja mausteet. Kypsennä tiiviin kannen alla miedolla lämmöllä n. 20 min.
  3. Tarkista maku. Tarjoa tuoreen leivän kera.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
84 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g
Kalsium
22 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)