Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Kasvis-kaalipata

Rouhea kasvis-kaalipata saa lisämakua pekonista. Tarjoa kaalipataa yhdessä tuoreen leivän kanssa.

Kasvis-kaalipata
Kasvis-kaalipata

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 pkt (170 g) amerikanpekonia
  • 2 sipulia
  • 2 porkkanaa
  • 5 perunaa
  • 400 g valkokaalia
  • 1 kasvisliemikuutio
  • 5 dl vettä
  • 1 prk (120 g)
    Valio Keittiön smetanaa
    Valio smetana on täyteläistä maultaan ja koostumukseltaan. Perinteiseen tapaan kermasta hapatettu smetana sopii esimerkiksi kylmiin…
    Valio smetana 120 g laktoositon
  • 5 maustepippuria
  • 3 laakerinlehteä
  • 2 rkl soijakastiketta
  • ½ rkl meiramia

Ohje

  1. Kuori, hienonna ja suikaloi kasvikset. Hienonna pekoni ja ruskista kevyesti padassa tai kattilassa.
  2. Lisää hienonnettu sipuli, suikaloidut porkkanat ja perunat sekä ohueksi suikaloitu kaali. Lisää vesi, smetana ja mausteet. Kypsennä tiiviin kannen alla miedolla lämmöllä n. 20 min.
  3. Tarkista maku. Tarjoa tuoreen leivän kera.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 81 kcal
Proteiini 2,3 g
Hiilihydraatti 5,4 g
Rasva 5,4 g
Tyydyttynyt rasva 2,6 g
Ravintokuitu 1,1 g
Suola 0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search