Kermamuhennetut porkkanat

Kermamuhennetut porkkanat

Uuden sadon makeat porkkanat ovat omiaan tässä helpossa kasvislisukkeessa.

20 min
helppo
66 kcal / 100g
2

Ainekset4 annosta

4 annosta
500 g
porkkanoita
1 ½ dl
vettä
1 tl
suolaa
1 tl
sokeria
2 dl
½ rkl
vehnäjauhoja
1 rkl
½ ruukkua
tuoretta rakuunaa

Ohje

  1. Kuori ja kuutioi porkkanat. Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa, lisää suola, sokeri ja porkkanakuutiot. Anna kiehua ilman kantta, kunnes porkkanat ovat lähes kypsiä ja neste on haihtunut n. puoleen.
  2. Sekoita kerma ja jauhot ja lisää kattilaan porkkanoiden joukkoon. Kuumenna kiehuvaksi välillä sekoittaen. Anna hautua vielä muutama minuutti.
  3. Viimeistele voilla ja hienonnetulla rakuunalla.
  4. Tarjoile esim. liha- ja kalaruokien lisukkeena.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
66 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g
Kalsium
29 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›