Kermamuhennetut porkkanat

Kermamuhennetut porkkanat
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Kermamuhennetut porkkanat

Kermamuhennetut porkkanat

Uuden sadon makeat porkkanat ovat omiaan tässä helpossa kasvislisukkeessa.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

33 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
500 g
porkkanoita
1 ½ dl
vettä
1 tl
suolaa
1 tl
sokeria
2 dl
½ rkl
vehnäjauhoja
1 rkl
½ ruukkua
tuoretta rakuunaa

Ohje

  1. Kuori ja kuutioi porkkanat. Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa, lisää suola, sokeri ja porkkanakuutiot. Anna kiehua ilman kantta, kunnes porkkanat ovat lähes kypsiä ja neste on haihtunut n. puoleen.
  2. Sekoita kerma ja jauhot ja lisää kattilaan porkkanoiden joukkoon. Kuumenna kiehuvaksi välillä sekoittaen. Anna hautua vielä muutama minuutti.
  3. Viimeistele voilla ja hienonnetulla rakuunalla.
  4. Tarjoile esim. liha- ja kalaruokien lisukkeena.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
66 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›