Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.25
tähteä viidestä
4 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 500 g porkkanoita
- 1½ dl vettä
- 1 tl suolaa
- 1 tl sokeria
-
2 dl
Valio Keittiön ruokakermaa 15 %Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- ½ rkl vehnäjauhoja
-
1 rkl (15 g)
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- ½ ruukkua tuoretta rakuunaa
Jaa resepti
Ohje
- Kuori ja kuutioi porkkanat. Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa, lisää suola, sokeri ja porkkanakuutiot. Anna kiehua ilman kantta, kunnes porkkanat ovat lähes kypsiä ja neste on haihtunut n. puoleen.
- Sekoita kerma ja jauhot ja lisää kattilaan porkkanoiden joukkoon. Kuumenna kiehuvaksi välillä sekoittaen. Anna hautua vielä muutama minuutti.
- Viimeistele voilla ja hienonnetulla rakuunalla.
- Tarjoile esim. liha- ja kalaruokien lisukkeena.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
71 kcal
Proteiini
0,9 g
Hiilihydraatti
5,3 g
Rasva
4,9 g
Tyydyttynyt rasva
2,8 g
Ravintokuitu
1,5 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.