Kevyt yrttilevite

Kevyt yrttilevite

Mausta kevyt yrttilevite lempiyrteilläsi. Tarjoa sitä kuumien kasvisten päällä, uuniperunan täytteenä, paistetun lihan tai kalan kanssa tai sivele leivälle ja karjalanpiirakalle.

Ainekset250 g (n. 2 dl)

250 g (n. 2 dl)
125 g
½ prk (à 250 g)
2 rkl
tuoretta yrttiä , esim. persiljaa, sitruunamelissaa, timjamia tms.
1 tl
sitruunamehua
½ tl
sokeria

Ohje

  1. Yhdistä rasva ja rahka sähkövatkaimella sekoittaen.
  2. Hienonna yrtit. Lisää seokseen. Käytä yrttisilppua yrtin vahvuuden ja makusi mukaan. Maistele välillä.
  3. Tarjoa erilaisten keitettyjen kasvisten höysteenä, uuniperunoiden täytteenä, paistetun kalan ja lihan kanssa maustevoin tapaan, leivän päällä sekä karjalanpiirakoilla.
  4. Säilytä jääkaapissa. Säilyy n. 2 vrk.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
214 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
19 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,6 g
Kalsium
3 mg
D-vitamiini
10 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›