Kinkkukolmiot

Kinkkukolmiot
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Kinkkukolmiot

Kinkkukolmiot

Kinkkukolmiot sopivat tarjottaviksi kahvipöydässä, välipalana maidon kera tai joulun aikaan glögin kanssa.

Valmistusaika

Työaika
1 h
uunissa
12 min
Yhteensä
1 h 12 min

Vaikeustaso

Leivonnan harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset25 kpl

25 kpl

Taikina

150 g
5 dl
vehnäjauhoja
2 tl
leivinjauhetta
1 prk (200 g)

Täyte

75 g
savukinkkua
½ pussia (à 150 g)
pala (50 g)
purjoa
2 rkl
hienonnettua persiljaa
1 rkl
sinappia
½ tl
paprikajauhetta
¼ tl
mustapippuria myllystä

Voiteluun

kananmunaa

Pinnalle

seesaminsiemeniä

Ohje

  1. Sekoita pehmeään voihin jauho-leivinjauheseos. Lisää kermaviili. Sekoita taikina nopeasti tasaiseksi. Anna taikinan kovettua jääkaapissa suorakaiteen muotoiseksi taputeltuna kelmun sisällä.
  2. Valmista täyte. Leikkaa kinkku pieniksi kuutioiksi ja hienonna purjo. Yhdistä täytteen ainekset.
  3. Kauli taikina ohueksi levyksi. Leikkaa se taikinapyörällä 8 x 8 cm:n neliöiksi. Jaa täyte neliöille. Voitele taikinan reunat vedellä. Taita taikinapalat kolmioiksi ja ummista reunat haarukalla painellen.
  4. Voitele kolmiot munalla ja pistele haarukalla. Ripottele pinnalle seesaminsiemeniä. Paista 225 asteessa n. 12 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
328 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
28 g
Rasva
19 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›