Kinkun kastike

Kinkun kastike
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä

Kinkun kastike

Kinkun kastike

Possurullan tai joulukinkun paistoliemestä syntyy maukas perinteinen kinkun kastike, jossa lisämakua saadaan kuivatuista hedelmistä ja täyteläisyyttä kuohukermasta.

Valmistusaika

Työaika
20 min
muut
1 h
Yhteensä
1 h 20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset1 annos, n. 1 l

1 annos, n. 1 l
100 g
kuivattuja taateleita
1
kanelitanko
5 dl
3 dl
paistolientä
1 prk (á 3,3 dl)
½ dl
valmista balsamicokastiketta , tummaa

Ohje

  1. Keitä taatelit ja kanelitanko omenamehussa ja kinkun paistoliemessä kunnes taatelit ovat pehmenneet.
  2. Poista kanelitanko ja soseuta sauvasekoittimella.
  3. Lisää joukkoon kerma ja viimeistele maku balsamicokastikkeella..
  4. Anna kiehua 15 min. Tarjoa kastike kinkun kera.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
122 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›