Hyppää sisältöön
Kinkun kastike

Kinkun kastike

Possurullan tai joulukinkun paistoliemestä syntyy maukas perinteinen kinkun kastike, jossa lisämakua saadaan kuivatuista hedelmistä ja täyteläisyyttä kuohukermasta.

Kinkun kastike

Ainekset

annos, n. 1 l

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1⅓ dl kuivattuja taateleita
  • 1 kanelitanko
  • 5 dl
    Valio Hedelmätarha® luomuomenatäysmehua
    Valio Hedelmätarha® luomuomenatäysmehu on lempeän raikas aloitus päivälle! Laadukas, väriltään utuinen "cloudy" täysmehu luomuomenoista. Valio…
    Valio Hedelmätarha® luomuomenatäysmehu 1 l
  • 3 dl paistolientä
  • 1 prk (á 3,3 dl)
    Valio kuohukermaa laktoositon
    Valio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
    Valio kuohukerma 3,3 dl laktoositon
  • ½ dl valmista balsamicokastiketta, tummaa

Ohje

  1. Keitä taatelit ja kanelitanko omenamehussa ja kinkun paistoliemessä kunnes taatelit ovat pehmenneet.
  2. Poista kanelitanko ja soseuta sauvasekoittimella.
  3. Lisää joukkoon kerma ja viimeistele maku balsamicokastikkeella..
  4. Anna kiehua 15 min. Tarjoa kastike kinkun kera.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 123 kcal
Proteiini 0,8 g
Hiilihydraatti 8,6 g
Rasva 9,2 g
Tyydyttynyt rasva 5,5 g
Ravintokuitu 0,7 g
Suola 0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Etsi