Kinkun kastike

Kinkun kastike

Possurullan tai joulukinkun paistoliemestä syntyy maukas perinteinen kinkun kastike, jossa lisämakua saadaan kuivatuista hedelmistä ja täyteläisyyttä kuohukermasta.

Ainekset1 annos, n. 1 l

1 annos, n. 1 l
100 g
kuivattuja taateleita
1
kanelitanko
5 dl
3 dl
paistolientä
1 prk (á 3,3 dl)
½ dl
valmista balsamicokastiketta , tummaa

Ohje

  1. Keitä taatelit ja kanelitanko omenamehussa ja kinkun paistoliemessä kunnes taatelit ovat pehmenneet.
  2. Poista kanelitanko ja soseuta sauvasekoittimella.
  3. Lisää joukkoon kerma ja viimeistele maku balsamicokastikkeella..
  4. Anna kiehua 15 min. Tarjoa kastike kinkun kera.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
122 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
22 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›