Kinuski-karpalofudge

Kinuski-karpalofudge
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Kinuski-karpalofudge

Kinuski-karpalofudge

Fudge on suussasulavan hyvää. Kinuskin, karpalon ja pienen suolaisuuden liitto ei petä koskaan. Nämä makeiset ovat mainio ruokalahja makean ystävälle.

Valmistusaika

Työaika
15 min
jääkaapissa
12 h
Yhteensä
12 h 15 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset30 palaa

30 palaa
200 g
valkosuklaata , Fazer leivontasuklaata
2 dl
sokeria
1 prk (2,5 dl)
50 g
½ tl
suolaa
1 dl
kuivattuja karpaloita

Ohje

  1. Rouhi valkosuklaa. Jätä sivuun odottamaan.
  2. Mittaa kattilaan sokeri, kerma ja voi. Kuumenna hiljalleen sekoitellen, kunnes sokeri on sulanut tasaisesti seokseen. Jatka keittämistä miedolla lämmöllä, kunnes seos on 116-asteista, vältä sekoittamista.
  3. Nosta kattila liedeltä. Lisää joukkoon valkosuklaa ja vatkaa muutaman min, kunnes seos jäähtyy hiukan ja kuohkeutuu. Sekoita vielä nopeasti joukkoon suola ja karpalot.
  4. Kaada seos kelmulla tai leivinpaperilla vuorattuun leipävuokaan (n. 12 x 25 cm)
  5. Anna jähmettyä jääkaapissa peitettynä yön yli. Leikkaa paloiksi.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
419 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
47 g
Rasva
24 g
Tyydyttynyt rasva
14 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›