
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
50 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
4.33
tähteä viidestä
3 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 kevätsipulia
- 1 sipuli
- 1 dl ruisjauhoja
- 1 tl suolaa
- 600 g haukifilettä
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kolme sipuliaLaktoositon Valio ruokakerma kolme sipulia sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin kuumennusta…
Paistamiseen
-
0 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Pinnalle
- 1 dl tuoretta ruohosipulia
Jaa resepti
Ohje
- Viipaloi sipulit ja ruskista voissa pannulla.
- Sekoita keskenään ruisjauhot ja suola. Pyörittele haukifileet jauhoissa. Ruskista voissa pannulla kullanruskeiksi ja siirrä voideltuun uunivuokaan. Laita sipulit kalan päälle.
- Kaada ruokakerma vuokaan haukifileiden ja sipuleiden päälle. Paista uunissa 200 asteessa n. 30 minuuttia. Ripottele pintaan runsaasti hienonnettua ruohosipulia.
- Tarjoile perunasoseen tai kesällä keitettyjen varhaisperunoiden kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
95 kcal
Proteiini
11,8 g
Hiilihydraatti
5,1 g
Rasva
2,7 g
Tyydyttynyt rasva
1,4 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- Valio voita