Viili on perinteinen suomalainen tuote 1800-luvulta. Viiliä voi valmistaa myös itse, kuten mummokin teki lapsuudessa. Homegenoimattoman maidon (esim. Valio Luomu™ kevytmaito) rasvaa ei ole pilkottu. Tällöin rasva nousee samettiseksi kerrokseksi tuotteen pinnalle kypsymisen aikana. Kotiviilin voi tehdä myös laktoosittomana.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.
1 prk (200 g) | Valio Luomu™ kevytviiliä tai 1 prkValio Eila® viiliä |
8 dl | Valio Luomu™ kevytmaitoa tai 8 dlValio Eila® luomu kevytmaitojuomaa |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.