Juhannusjuusto (eli punainen juusto, makia juusto, juustokeitto) on Oulun seudun perinneruokaa. Juhannusjuustossa kotijuusto keitetään heraliemessä maltilla, jotta liemi punertuu ja karamellisoituu. Ulkonäöstään huolimatta juhannusjuuston maku on todella herkullinen.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.
3 l | |
1 tl | juustonjuoksutinta |
n. 1 tl | siirappia |
ripaus | suolaa |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.