
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
5 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
4.33
tähteä viidestä
3 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 pkt (4 ) pitaleipää
-
1 dl
punaista pestoa
- n. 1 dl tomaattipyreetä
Voit kokeilla myös - 1 dl valmista tapenade-tahnaa
- 2 dl (150 g) kivettömiä kalamata-oliiveja
- 150 g kirsikkatomaatteja
-
1 prk (180 g)
Valio salaattijuustokuutioitaValio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruuanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
- 0 kg mustapippuria myllystä
-
3 dl
Valio kreikkalaista jogurttiaSamettisen pehmeä Valio kreikkalainen jogurtti on täydellinen valinta kreikkalaiseen tzatzikiin, dippeihin ja muihin kylmiin kastikkeisiin.…
Päälle
- 0 kg gourmet-suolahiutaleita
- 0 kg tuoretta basilikaa
- 0 kg oliiviöljyä
Jaa resepti
Ohje
- Halkaise pitaleivät. Aseta ne leivinpaperin päälle uunipellille. Levitä jokaiselle leivälle ensin noin ruokalusikallinen pestoa tai tomaattipyreetä ja tapenadea.
- Levitä leiville tasaisesti oliiveja, puolitettuja kirsikkatomaatteja ja valutettuja salaattijuustokuutioita. Rouhi päälle pippuria myllystä.
- Lusikoi pinnalle jogurttia. Paista 200 asteessa uunin ylätasolla 5 - 8 min.
- Viimeistele pitapizzat suolalla ja basilikanlehdillä. Valuta lopuksi päälle oliiviöljyä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
212 kcal
Proteiini
7,1 g
Hiilihydraatti
12,8 g
Rasva
14,4 g
Tyydyttynyt rasva
3,6 g
Ravintokuitu
1,6 g
Suola
1,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
- gourmet-suolahiutaleita
- tuoretta basilikaa
- oliiviöljyä