Kreikkalaiset pitapizzat

Kreikkalaiset pitapizzat

Tässä ohjeessa on kreikkalainen makumaailma tiivistettynä. Jos haluat käyttää pitaleipien sijaan aitoa pizzapohjaa, valmista se pizzapohjaohjeellamme.

20 min
helppo
227 kcal / 100g
4

Ainekset8 kpl

8 kpl
1 pkt (4 kpl)
pitaleipiä
n. 1 dl
punaista pestoa

tai dltomaattipyreetä
n. 1 dl
valmista tapenade-tahnaa
2 dl
kivettömiä kalamata-oliiveja
150 g
kirsikkatomaatteja
1 prk (180 g)
mustapippuria myllystä
3 dl

Päälle

gourmet-suolahiutaleita
tuoretta basilikaa
oliiviöljyä

Ohje

  1. Halkaise pitaleivät. Aseta ne leivinpaperin päälle uunipellille. Levitä jokaiselle leivälle ensin noin ruokalusikallinen pestoa tai tomaattipyreetä ja tapenadea.
  2. Levitä leiville tasaisesti oliiveja, puolitettuja kirsikkatomaatteja ja valutettuja salaattijuustokuutioita. Rouhi päälle pippuria myllystä.
  3. Lusikoi pinnalle jogurttia. Paista 200 asteessa uunin ylätasolla 5 - 8 min.
  4. Viimeistele pitapizzat suolalla ja basilikanlehdillä. Valuta lopuksi päälle oliiviöljyä.
Vinkki

Vinkki

Valmista itse pizzapohja ja täytä yllä olevan ohjeen mukaan. Pizzapohjan ohjeen löydät palvelustamme.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
227 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,1 g
Kalsium
112 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›