
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
6 min
Yhteensä
16 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
1.5
tähteä viidestä
42 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
1 prk
Valio kuohukermaaValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
-
1 prk
Valio vaniljakreemiäHerkullinen, käyttövalmis Valio vaniljakreemi tuo vaniljaista täyteläisyyttä kaikkeen leivontaan! Se sopii pulliin, piirakoihin ja kakun…
- 2 rkl kuusenkerkkäjauhetta esim. Arctic Warrior
Jaa resepti
Ohje
- Vaahdota kerma ja kreemi yhdessä kuohkeaksi vaahdoksi.
- Lisää vaahdotuksen loppuvaiheessa kuusenkerkkäjauhe.
- Levitä vaahto kannelliseen pakastuksen kestävään astiaan. Ripottele halutessasi pinnalle hieman kuusenkerkkäjauhetta.
- Peitä astia ja pakasta yön yli.
- Ota jäätelö sulamaan n. 15 min ennen tarjoilua.
- Vinkki: kuusenkerkkäjauhetta myy mm. Ruohonjuuri
- Vinkki:Voit valmistaa jäätelön myös tuoreista kuusenkerkistä. Kiehauta 2 dl tuoreita huuhdeltuja kuusenkerkkiä kuohukermassa (3,3 dl). Anna jäähtyä kylmässä ja siivilöi kerkät pois. Vaahdota jäähtynyt kerma ja vaniljakreemi vaahdoksi. Pakasta vaahto. Huom: Kuusenkerkkien kerääminen ei kuulu jokamiehenoikeuksiin. Siihen on oltava maanomistajan lupa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
281 kcal
Proteiini
1,7 g
Hiilihydraatti
16,5 g
Rasva
23,1 g
Tyydyttynyt rasva
13,8 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa