Lämpimät leivät

Lämpimät leivät
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Lämpimät leivät

Lämpimät leivät

Muhkealla kuorrutuksella päällystetyt kinkkuleivät saavat varmasti kiitosta. Lämpimät leivät ovat klassikko!

Valmistusaika

Työaika
15 min
uunissa
7 min
Yhteensä
22 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

33 arvostelua

Ainekset4 kpl

4 kpl
4 viipaletta
isoa paahtoleipää , graham tai monivilja
2 rkl
2 rkl
sinappia
2 (100 g)
tomaattia
4 - 8 viipaletta (80 g)
palvikinkkua
2
kananmunaa
150 g

Ohje

  1. Laita uuni kuumenemaan 250 asteeseen.
  2. Voitele leivät ensin Oivariini rasvalla ja sinapilla. Nosta leivät leivinpaperille pellille.
  3. Viipaloi tomaatit. Laita leiville palvikinkkua ja tomaattiviipaleita.
  4. Sekoita munien rakenne rikki haarukalla. Lisää joukkoon raastettu juusto (3 – 4 dl). Päällystä leivät seoksella.
  5. Paista leipiä uunin keski-/yläosassa 250 asteessa n. 7 min tai kunnes juusto on kauniin ruskeaa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
222 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›