Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
7 min
Yhteensä
22 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni250°C
Arvostele
4.73
tähteä viidestä
11 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 4 viipaletta isoa paahtoleipää, graham tai monivilja
-
2 rkl
Valio Oivariini® rasvaaValio Oivariini® on täynnä herkullista makua. Rakastetun maun salaisuus on puhdas suomalainen voi, ja rapsiöljy…
- 2 rkl sinappia
- 2 (100 g) tomaattia
- 4-8 viipaletta (80 g) palvikinkkua
- 2 kananmunaa
-
150 g
Valio Oltermanni® juustoa raastettunaValio Oltermanni® on Suomen suosituin kermajuusto, joka on etenkin lapsiperheiden mieleen. Se on murukoloinen juusto,…
Jaa resepti
Ohje
- Laita uuni kuumenemaan 250 asteeseen.
- Voitele leivät ensin Oivariini rasvalla ja sinapilla. Nosta leivät leivinpaperille pellille.
- Viipaloi tomaatit. Laita leiville palvikinkkua ja tomaattiviipaleita.
- Sekoita munien rakenne rikki haarukalla. Lisää joukkoon raastettu juusto (3 – 4 dl). Päällystä leivät seoksella.
- Paista leipiä uunin keski-/yläosassa 250 asteessa n. 7 min tai kunnes juusto on kauniin ruskeaa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
194 kcal
Proteiini
11,3 g
Hiilihydraatti
6,6 g
Rasva
13,5 g
Tyydyttynyt rasva
6,2 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa