Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
7 min
Yhteensä
22 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni250°C
Arvostele
4.75
tähteä viidestä
16 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 4 viipaletta isoa paahtoleipää, graham tai monivilja
-
2 rkl
Valio Oivariini® rasvaaValio Oivariini® on täynnä herkullista makua. Rakastetun maun salaisuus on puhdas suomalainen voi, ja rapsiöljy…
- 2 rkl sinappia
- 2 (100 g) tomaattia
- 4-8 viipaletta (80 g) palvikinkkua
- 2 kananmunaa
-
150 g
Valio Oltermanni® juustoa raastettunaValio Oltermanni® on Suomen suosituin kermajuusto, joka on etenkin lapsiperheiden mieleen. Se on murukoloinen juusto,…
Jaa resepti
Ohje
- Laita uuni kuumenemaan 250 asteeseen.
- Voitele leivät ensin Oivariini rasvalla ja sinapilla. Nosta leivät leivinpaperille pellille.
- Viipaloi tomaatit. Laita leiville palvikinkkua ja tomaattiviipaleita.
- Sekoita munien rakenne rikki haarukalla. Lisää joukkoon raastettu juusto (3 – 4 dl). Päällystä leivät seoksella.
- Paista leipiä uunin keski-/yläosassa 250 asteessa n. 7 min tai kunnes juusto on kauniin ruskeaa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
194 kcal
Proteiini
11,3 g
Hiilihydraatti
6,6 g
Rasva
13,5 g
Tyydyttynyt rasva
6,2 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.