Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni250°C
Arvostele
4.5
tähteä viidestä
4 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
pientä pizzaa
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 6 vehnätortilloja
-
1 prk
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä cheddarValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi cheddar on täyteläinen juustokastike, joka maistuu herkulliselta kylmänä tai kuumana.…
- 200 g latva-artisokkaa öljyssä
- 100 g esikäsiteltyjä sieniä
- 50 g lehtikaalia
-
1 pussi
Valio pizzajuusto raastettaValmiiksi raastettu juusto tuo huolettomuutta ruoanlaittoon. Valio Pizzajuustoraaste sulaa hyvin pizzan päälle ja ruskistuu kauniisti…
- 0 kg mustapippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
- Laita uuni kuumenemaan 250 asteeseen.
- Asettele tortillaletut uunipelleille leivinpaperin päälle. Levitä pinnoille Koskenlaskija Ruoka & Dippiä.
- Viipaloi valutetut artisokat ja puhdistetut sienet, levitä pizzoille.
- Huuhtele ja suikaloi lehtikaali. Levitä pizzoille ja lisää viimeiseksi juustoraaste sekä rouhi pinnalle mustapippuria myllystä.
- Paista 250 asteessa uunin keskitasolla n. 7 min.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
217 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatti
12,1 g
Rasva
14,3 g
Tyydyttynyt rasva
6,3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.