Lehtikaali-tortillapizzat

Lehtikaali-tortillapizzat

Pizzapäivä! Vaalea lehtikaalipizza täytetetään tomaattikastikkeen sijaan juoksevalla Koskenlaskija -juustolla ja pohjana käytetään tortillalettuja. Lehtikaali paahtuu pinnalle ihanan rapeaksi.

20 min
helppo
192 kcal / 100g
0
0

Ainekset6 pientä pizzaa

6 pientä pizzaa
6 kpl
vehnätortilloja
1 prk
200 g
latva-artisokkaa öljyssä
100 g
esikäsiteltyjä sieniä
50 g
lehtikaalia
1 pussi
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Laita uuni kuumenemaan 250 asteeseen.
  2. Asettele tortillaletut uunipelleille leivinpaperin päälle. Levitä pinnoille Koskenlaskija Ruoka & Dippiä.
  3. Viipaloi valutetut artisokat ja puhdistetut sienet, levitä pizzoille.
  4. Huuhtele ja suikaloi lehtikaali. Levitä pizzoille ja lisää viimeiseksi juustoraaste sekä rouhi pinnalle mustapippuria myllystä.
  5. Paista 250 asteessa uunin keskitasolla n. 7 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
192 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g
Kalsium
218 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›