
Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- ½ kurkkua
- 100 g retiisiä
- 500 g erilaisia salaatteja, esim. salaattia, pinaattia ja rucolaa
- 3 kypsää avokadoa
- 1 rkl sitruunamehua
- 500 g lämminsavu-, kylmäsavu- tai loimulohta
Tilli-sinappikastike
- 2 tl karkeaa Dijon-sinappia
-
1 prk (200 g)
Valio kermaviiliäValio kermaviili sopii monipuolisesti dippailuun, ruoanlaittoon ja kylmiin kastikkeisiin salaatin, uunilohen tai grilliruokien kaveriksi. Kermaviiliä…
- 1 rkl tuoretta tilliä tai ruohosipulia, hienonnettuna
- 1 rkl sitruunamehua
- 2 tl sokeria
- ½ tl suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
- Tee ensin kastike. Sekoita kaikki aineet keskenään ja anna maustua viileässä puolisen tuntia.
- Kuutioi kurkku ja viipaloi huuhdellut retiisit ohuenohuiksi viipaleiksi. Levitä pestyt salaatinlehdet tarjoiluvadille kurkkukuutioiden ja retiisiviipaleiden kanssa. Lusikoi päälle kastiketta. Voit myös tarjoilla kastikkeen erillisestä kulhosta.
- Viipaloi avokadot ja pirskottele niiden pinnalle sitruunamehua tummumisen estämiseksi. Nosta viipaleet salaatille lohen kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
103 kcal
Proteiini
5,8 g
Hiilihydraatti
1,4 g
Rasva
7,9 g
Tyydyttynyt rasva
1,8 g
Ravintokuitu
1,8 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä