Lohi Skagen

Lohi Skagen

Toast Skagen on perinteinen, Pohjoismaissa tunnettu alkuruoka, jossa paahdetun leivän päällä on runsaasti katkarapuja ja majoneesia. Tässä muunnelmassa on käytetty kylmäsavulohta ja vaahdotettua smetanaa, joka on myös herkullinen yhdistelmä.

20 min
helppo
229 kcal / 100g
4

Ainekset5 dl

5 dl
1 (80 g)
punasipuli
½ dl
ruohosipulia
150 g
kylmäsavulohta
2 prk (à 120 g)
1 rkl
karkeaa Dijon-sinappia
mustapippuria myllystä

Tarjoiluun

vaaleaa leipää
kirjolohen mätiä
tilliä tai ruohosipuli

Ohje

  1. Leikkaa punasipuli hyvin pieniksi kuutioiksi, hienonna ruohosipuli ja kala.
  2. Vatkaa smetanaa sähkövatkaimella (30 - 40 s), kunnes se alkaa kiinteytyä.
  3. Yhdistä ainekset.
  4. Tarjoa seosta leivillä. Annosmäärä on riippuvainen siitä, kuinka paljon päällystettä annostellaan.
  5. Koristele leivät mädillä ja tuoreilla yrteillä.
Vinkki

Vinkki

Lohi Skagen sopii hyvin tarjottavaksi keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
229 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
20 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,4 g
Kalsium
52 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›