Makkara-stroganov

Makkara-stroganov

Kunnon makkarakastike piristää välillä arkipäivää. Tarjoa lisänä kuoriperunoita ja raikasta kasvisraastetta.

20 min
helppo
120 kcal / 100g
5

Ainekset6 annosta

6 annosta
1 pkt (580 g)
lenkkimakkaraa esim. Sininen lenkki
1 rkl
1 (200 g)
iso sipuli tai 200 g pakastesipulia
mustapippuria myllystä
1 rkl
makeaa soijakastiketta
1 - 2 tl
sokeria
1 tlk (400 g)
paseerattua tomaattia tai tomaattimurskaa
1 prk (2,5 dl)
1 dl (100 g)
pieniä herkkukurkkukuutioita TAI
hillosipuleita TAI
½ dl
sinappista kurkkusalaattia

Pinnalle

2 - 3 rkl
persiljaa

Ohje

  1. Leikkaa makkara pienehköiksi kuutioiksi. Ruskista makkarakuutiot Oivariini rasvassa.
  2. Hienonna sipuli, jos käytät tuoretta sipulia.
  3. Lisää sipuli pannulle, anna kuullottua.
  4. Lisää pippuri, soijakastike, sokeri sekä tomaattisäilyke. Anna kiehua hiljalleen pari min.
  5. Lisää ruokakerma. Mausta herkkukurkkukuutioilla tai kurkkusalaatilla. Anna hautua liedellä muutama min.
  6. Tarjoa kuoriperunoiden tai tumman pastan kanssa.
Vinkki

Vinkki

* Korvaa halutessasi tavallinen lenkkimakkara maustetulla erikoismakkaralla (esim. chorizo) tai grillimakkaralla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
120 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›