Makkara-stroganov

Makkara-stroganov
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Makkara-stroganov

Makkara-stroganov

Kunnon makkarakastike piristää välillä arkipäivää. Tarjoa lisänä kuoriperunoita ja raikasta kasvisraastetta.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

66 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
1 pkt (580 g)
lenkkimakkaraa esim. Sininen lenkki
1 rkl
1 (200 g)
iso sipuli tai 200 g pakastesipulia
mustapippuria myllystä
1 rkl
makeaa soijakastiketta
1 - 2 tl
sokeria
1 tlk (400 g)
paseerattua tomaattia tai tomaattimurskaa
1 prk (2,5 dl)
1 dl (100 g)
pieniä herkkukurkkukuutioita TAI
hillosipuleita TAI
½ dl
sinappista kurkkusalaattia

Pinnalle

2 - 3 rkl
persiljaa

Ohje

  1. Leikkaa makkara pienehköiksi kuutioiksi. Ruskista makkarakuutiot Oivariini rasvassa.
  2. Hienonna sipuli, jos käytät tuoretta sipulia.
  3. Lisää sipuli pannulle, anna kuullottua.
  4. Lisää pippuri, soijakastike, sokeri sekä tomaattisäilyke. Anna kiehua hiljalleen pari min.
  5. Lisää ruokakerma. Mausta herkkukurkkukuutioilla tai kurkkusalaatilla. Anna hautua liedellä muutama min.
  6. Tarjoa kuoriperunoiden tai tumman pastan kanssa.
Vinkki

Vinkki

* Korvaa halutessasi tavallinen lenkkimakkara maustetulla erikoismakkaralla (esim. chorizo) tai grillimakkaralla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
120 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›