Megahampurilainen

Megahampurilainen
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Megahampurilainen

Megahampurilainen

Näyttävä hampurilaisherkku syntyy kokonaisesta leivästä yhdellä kertaa viidelle ruokailijalle. Halkaise paahdetut leivänpuoliskot, paloittele, täytä ja kokoa uudelleen tikuttamalla koko komeus pekonipurjeilla! Tämä voisi olla todellista machoruokaa ...

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset5 annosta

5 annosta
5 (n. 120 g)
amerikanpekonia
2 - 3 tl
punaista currytahnaa
300 g
marinoimattomia broilerin fileesuikaleita
¼ tl
suolaa
1
sekaleipä
50 g
5 - 6 kpl
2
tomaattia viipaleina
1 (100 g)
sipuli viipaleina
1 dl (70 g)
maustekurkkukuutioita valutettuna
1
kypsä avokado
1 tl
sitruunamehua

Lisäksi

5 kpl
puisia grillivarrastikkuja

Ohje

  1. Paista pekonit pannulla. Tikuta ne purjeiksi varrastikkuihin.
  2. Jätä pekoneista irronnut rasva pannulle, lisää currytahna. Kypsennä siinä broilerinsuikaleet. Mausta suolalla.
  3. Halkaise leipä . Voitele sisäpinnat voilla. Laita leivät leivinpaperin päälle uunipellille voideltu puoli ylöspäin.
  4. Paahda leipiä 250 asteessa 2 - 3 min. Leikkaa leivät viiteen osaan, jätä palat vieri viereen leivän muotoon.
  5. Levitä pohjaosille cheddar viipaleet, tomaattisiivut, sipulirenkaat, broilerisuikaleet ja valutetut maustekurkkukuutiot.
  6. Soeuta avokadon hedelmäliha haarukalla, mausta sitruunamehulla. Levitä tahna kansipaloihin.
  7. Paahda leipää avonaisena uunissa vielä 3 min. Lisää kannet päälle.
  8. Paina pekonipurjeet lämpimien leipäpalojen läpi. Tarjoa heti.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
195 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
1,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›