
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
8 min
Yhteensä
18 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni250°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 4 isoa grahampaahtoleipäviipaletta
-
2 rkl
Valio Oivariini® rasvaaValio Oivariini® on täynnä herkullista makua. Rakastetun maun salaisuus on puhdas suomalainen voi, ja rypsiöljy…
Päälle
- 100 g katkarapuja, MSC-sertifioitu sulatettuna
- 4 viipaletta parmankinkkua
Kuorrutus
- 2 kananmunaa
-
1 pussi
Valio Emmental raastettaValio Emmental punaleima juustoraaste on voimakasta ja aromaattista emmentaljuustoa kätevänä raasteena. Juustomestarimme kypsyttävät Valio Emmental…
Jaa resepti
Ohje
- Voitele leivät Oivariini rasvalla. Levitä sulaneet katkaravut kahdelle leipäviipaleelle. Asettele parmankinkkuviipaleet toisten leipäviipalaiden päälle
- Lisää päälle mehevä juustokuorrutus. Sekoita raaste vatkattujen munien joukkoon. Levitä seos päällystetyille leiville. Kuorruta 250 asteessa noin 8 min
- Tarjoile heti maidon tai piimän kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
239 kcal
Proteiini
14,7 g
Hiilihydraatti
11,1 g
Rasva
14,9 g
Tyydyttynyt rasva
7,4 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa