
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
55 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 500 g punaista paprikaa
- 200 g tomaatteja
- 200 g sipulia
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 rkl paprikajauhetta
- ½ tl kuminaa
- 2 rkl tomaattipyreetä
- ½ tl suolaa
- ½ tl rouhittua mustapippuria
- 4 dl vettä
- 1 kasvisliemikuutio
- 300 g perunoita
-
1 pkt (250 g)
Valio MiFU® suikaleita Paprika-chiliValio MiFU® suikaleet ovat helppo ratkaisu pääruoanlaittoon. Rapea kullankeltainen paistopinta syntyy paistinpannulla jo kahdessa minuutissa,…
-
1 prk (120 g)
Valio Keittiön smetanaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
Paistamiseen
-
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Tarjoiluun
- maalaisleipää / gluteenitonta leipää
- 500 g punaista paprikaa
- 200 g tomaatteja
- 200 g sipulia
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 rkl paprikajauhetta
- ½ tl kuminaa
- 2 rkl tomaattipyreetä
- ½ tl suolaa
- ½ tl rouhittua mustapippuria
- 4 dl vettä
- 1 kasvisliemikuutio
- 300 g perunoita
- 1 pkt (250 g) Valio MiFU® suikaleita Paprika-chili
- 1 prk (120 g) Valio Keittiön smetanaa
Paistamiseen
- Valio Oivariini® juoksevaa
Tarjoiluun
- maalaisleipää / gluteenitonta leipää
Jaa resepti
Ohje
- Paloittele paprikat ja tomaatit. Hienonna sipulit ja valkosipulit.
- Kuumenna Oivariini, paprikajauhe ja kumina kattilassa. Lisää tomaattipyree, tomaatit ja sipulit. Paista muutama min.
- Lisää paprikat ja mausta suolalla ja pippurilla. Sekoittele 5 min.
- Lisää vesi ja liemikuutio (tarkista tarvittaessa gluteenittomuus). Kuumenna ja keitä 15 min. Kuori ja paloittele sillä aikaa perunat noppakuution kokoisiksi paloiksi.
- Lisää perunakuutiot ja keitä, kunnes perunat ovat lähes kypsiä, n. 20 min.
- Ruskista Mifu suikaleet Oivariini rasvassa paistinpannulla ja lisää joukkoon.
- Anna Mifu gulassin kiehua 5 - 10 min.
- Tarjoa smetanan kanssa ja nauti leivän kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
69 kcal
Proteiini
3,9 g
Hiilihydraatti
4,6 g
Rasva
3,7 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- Valio Oivariini® juoksevaa
- maalaisleipää
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.