
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
40 min
Yhteensä
1 h 10 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
4.77
tähteä viidestä
30 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
200 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- ¾ dl sokeria
- 3¼ dl ruisjauhoja
- ¾ tl leivinjauhetta
Täyte
- 8 dl (400 g) pakastemustikoita
- 1 dl sokeria
- ½ dl perunajauhoja
Tarjoiluun
-
2 dl
Valio kuohukermaa (+ sokeria)Valio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
Jaa resepti
Ohje
- Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää ruisjauho-leivinjauheseos.
- Erota taikinasta vajaa 2/3 ja taputtele se uunivuoan (Ø 18 - 20 cm) pohjalle ja reunoille 3 - 4 cm korkeudelle. Taputtele loppu taikina leivinpaperille kanneksi ja laita se jääkaappiin hetkeksi.
- Sulata mustikat mikrossa (nopeuttaa mustikkakukon kypsymistä). Lisää mustikoihin sokeri ja perunajauho. Kaada seos vuokaan. Aseta kansi päälle.
- Paista 200 asteessa n. 40 min.
- Tarjoa lämpimänä kermavaahdon kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
313 kcal
Proteiini
2,4 g
Hiilihydraatti
29 g
Rasva
20,1 g
Tyydyttynyt rasva
11,6 g
Ravintokuitu
3,5 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa