Vegaaninen kuningatarkakku

Vegaaninen kuningatarkakku
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Vegaaninen kuningatarkakku

Vegaaninen kuningatarkakku

Herkullinen hyydytetty kakku valmistuu vegaanisena helposti Valio Oddlygood® -leivontatuotteilla. Mustikka ja vadelma muodostavat klassisen makuyhdistelmän tähän kuohkeaan kakkuun.

Valmistusaika

Työaika
30 min
hyydytys
4 h
Yhteensä
4 h 30 min

Vaikeustaso

Leivonnan harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset8 palaa

8 palaa

Pohja

100 g
kaurakeksiä , Kantolan
3 rkl
kookosöljyä
sitruunankuorta

Täyte

1 dl
1 tl
agar agar -jauhetta
½ prk (2,5 dl)
2 prk (à 200 g)
2 rkl
sitruunamehua
1 rkl
vaniljasokeria

Pinnalle

1 dl
mustikkaa ja / tai vadelmaa

Koristeluun

mustikoita , keksirouhetta, kukkia tms..

Ohje

  1. Pingota leivinpaperi ø 18 - 20 cm:n irtopohjavuoan reunarenkaan ja pohjan väliin. Laita reunakalvo tai leivinpaperisuikale renkaan sisäpuolelle.
  2. Murskaa keksit, sekoita joukkoon sulatettu kookosöljy ja yhden pestyn sitruunan raastettu kuori. Levitä seos vuoan pohjalle.
  3. Mittaa kaurajuoma ja agar agar -jauhe kattilaan. Keitä keskilämmöllä 10 min.
  4. Vaahdota Easy Whipping.
  5. Lusikoi Bake & Dessert kulhoon. Sekoita joukkoon sitruunamehu, vaniljasokeri ja kaurajuoma-agarseos.
  6. Nostele vaahto täytteen joukkoon. Levitä täyte vuokaan.
  7. Kiehauta ja soseuta mustikat. Lusikoi sosetta kakun pinnalle ja marmoroi levittämällä sosetta kevyesti esim. hammastikulla.
  8. Peitä ja anna hyytyä jääkaapissa väh. 4 h.
  9. Irrota kakku vuoasta, nosta tarjoiluvadille ja koristele pinta.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
236 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.