Vegaaninen mustikkagalette

Vegaaninen mustikkagalette
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Vegaaninen mustikkagalette

Vegaaninen mustikkagalette

Gluteeniton ja vegaaninen mustikkapiirakka maistuu lempeälle kardemummalle ja maukkaan kookokselle.

Valmistusaika

Työaika
15 min
uunissa
20 min
Yhteensä
35 min

Vaikeustaso

Leivonnan harrastaja

Keskustele reseptistä.

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.

00 arvostelua

Ainekset8 annosta

8 annosta
3 ½ dl
gluteenitonta jauhoseosta
2 rkl
sokeria
¼ tl
suolaa
1 dl
kookosöljyä
¾ dl

Täyte

1 prk (200 g)
200 g
mustikoita
1 - 2 tl
perunajauhoja
½ tl
kardemummaa

Voiteluun ja reunoille

Ohje

  1. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää joukkoon kevyesti lämmitetyt kookosöljy ja kaurajuoma.
  2. Kauli taikina n. ½ cm paksuiseksi levyksi leivinpaperin päällä. Nosta uunipellille.
  3. Levitä Bake & Dessert taikinalevylle niin, että levyn reunoihin jää 3 cm tyhjää.
  4. Sekoita mustikoihin perunajauho ja kardemumma. Lusikoi mustikat pohjan päälle.
  5. Käännä taikinan reunat täytteen päälle. Voitele reunat kaurajuomalla.
  6. Paista uunin keskiosassa 200 asteessa n. 20 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
269 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
31 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.