Raikas, sitruunan kuorella maustettu mustikkapiirakka maistuu kaikille. Raikas ja mehevä täyte syntyy kermaviilin, rahkan ja kananmunien seoksesta. Tiesitkö, että piirakan voi valmistaa myös valaurautapaistinpannussa? Katso "skillet pie" vinkit ohjeesta.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.
Pohja | |
---|---|
100 g | |
1 dl | sokeria |
1 | kananmuna |
2 dl | vehnäjauhoja |
½ dl | grahamjauhoja tai dlruisjauhoja |
1 tl | leivinjauhetta |
Täyte | |
4 dl (200 g) | pakastemustikoita |
1 | sitruunan kuori raastettuna |
2 tl | perunajauhoja |
250 g | |
1 prk (200 g) | |
2 | kananmunaa |
1 dl | sokeria |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.