Raikas, sitruunan kuorella maustettu mustikkapiirakka maistuu kaikille. Raikas ja mehevä täyte syntyy kermaviilin, rahkan ja kananmunien seoksesta. Tiesitkö, että piirakan voi valmistaa myös valaurautapaistinpannussa? Katso "skillet pie" vinkit ohjeesta.
Pohja | |
---|---|
100 g | |
1 dl | sokeria |
1 | kananmuna |
2 dl | vehnäjauhoja |
½ dl | grahamjauhoja tai dlruisjauhoja |
1 tl | leivinjauhetta |
Täyte | |
4 dl (200 g) | pakastemustikoita |
1 | sitruunan kuori raastettuna |
2 tl | perunajauhoja |
250 g | |
1 prk (200 g) | |
2 | kananmunaa |
1 dl | sokeria |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.