
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
35 min
Yhteensä
1 h 5 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
4
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
-
200 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1¼ dl sokeria
- 1 kananmuna
- 4 dl vehnäjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
-
½ dl
Valio kuohukermaaValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
-
½ dl
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
Täyte
- 200 g pakastemustikoita
- 300 g pakastevadelmia
- 1½ rkl perunajauhoja
- 1 dl fariinisokeria
Muruseos
-
100 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1¼ dl sokeria
- 3 dl kaurahiutaleita
-
2 rkl
Valio rasvatonta maitojauhetta instantMonikäyttöinen Valio maitojauhe on aitoa maitoa kätevässä ja hyvin säilyvässä muodossa. Jauhe ei vaadi kylmäsäilytystä,…
- ½ tl vaniljasokeria
- ½ tl leivinjauhetta
Tarjoiluun
-
0 kg
Valio Vanilla™ vaniljakastikettaValio Vanilla™ vaniljakastike on lempeän täyteläinen ja miellyttävän paksu vaniljakastike, joka sopii monen herkun kanssa…
Jaa resepti
Ohje
- Vaahdota pehmeä voi ja sokeri. Lisää muna hyvin vatkaten. Sekoita joukkoon vehnäjauho-leivinjauheseos ja lopuksi kermamaito.
- Taputtele taikina jauhoisin käsin voidellulle uunipannulle, myös reunoille. Paista pohjaa 200 asteessa n. 10 min.
- Sekoita puolisulaneisiin marjoihin perunajauhot ja fariinisokeri. Levitä esipaistetulle pohjalle.
- Yhdistä muruseoksen ainekset nyppimällä ja ripottele seos marjojen päälle.
- Paista 200 asteessa 25 min. Tarjoa hieman jäähtyneenä vaniljakastikkeen kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
323 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatti
37,6 g
Rasva
16,7 g
Tyydyttynyt rasva
9,3 g
Ravintokuitu
2,3 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- Valio Vanilla™ vaniljakastiketta