Mustikkapiirakka pellillinen

Mustikkapiirakka pellillinen
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Mustikkapiirakka pellillinen

Mustikkapiirakka pellillinen

Mehevä mustikkatäyte pehmeän piirakkapohjan ja rapean muruseoksen välissä. Loppukesän sato on tässä piirakassa parhaimmillaan.

Valmistusaika

Työaika
15 min
uunissa
30 min
Yhteensä
45 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset15 annosta

15 annosta

Muruseos

1 dl
sokeria
2 tl
vaniljasokeria
2 dl
vehnäjauhoja
1 dl

Taikina

2 dl
sokeria
1 dl
6 dl
vehnäjauhoja
3
kananmunaa
1 prk (400 g)
1 tl
leivinjauhetta
1 tl
ruokasoodaa

Pinnalle

400 g
mustikoita
2 tl
perunajauhoja

Tarjoiluun

Ohje

  1. Valmista ensin piirakan pinnalle tuleva muruseos. Sekoita ainekset, nosta sivuun.
  2. Valmista taikina: Yhdistä sokeri, Oivariini, munat ja jogurtti. Lisää kuivat aineet seoksena. Sekoita tasaiseksi.
  3. Levitä taikina leivinpaperille vuoratulle uunipellille ( n. 28 x 35 cm).
  4. Sekoita mustikoiden joukkoon perunajauho ja levitä mustikat taikinan päälle.
  5. Ripottele muruseos tasaisesti piirakan pinnalle.
  6. Paista uunin keskiosassa 200 asteessa 30 min tai kunnes kypsä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
267 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
34 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›