
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
50 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
3.33
tähteä viidestä
3 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
-
100 g
Valio Luomu™ voitaValio Luomu™ voi on valmistettu perinteisesti kirnuamalla puhtaasta suomalaisesta luomukermasta, ilman lisäaineita. Sen valmistuksessa on…
- 3 dl kaurahiutaleita
- ½ dl kaurajauhoja
- 1½ dl fariinisokeria
- ¾ tl kardemummaa
- 1 luomu kananmuna
Täyte
- 400 g pakastemustikoita
- ½ dl fariinisokeria
- 2½-3 rkl perunajauhoja
Tarjoiluun
-
3 dl
Valio Luomu™ kuohukermaaValio Luomu™ kuohukerma on kermojen aatelia. Lisäaineeton ja laktoositon Valio Luomu™ kuohukerma 2 dl pakkauksessa…
- 1 tl vaniljasokeria
Jaa resepti
Ohje
- Nypi jääkaappikylmän voin joukkoon kuivat aineet. Lisää muna ja sekoita tasaiseksi.
- Taputtele taikina (Ø 23 cm) piirakka- tai irtopohjakakkuvuoan pohjalle ja reunoille n. 1 cm:n korkeudelle. Jätä taikinaa hiukan muruiksi piirakan pinnalle.
- Sekoita mustikoiden joukkoon sokeri ja perunajauhot. Kaada mustikat pohjalle. Ripottele päälle taikinanokareita.
- Paista uunin ala-/keskisosassa 200 asteessa n. 30 min. Anna jäähtyä hetki.
- Tarjoa vaahdotetun ja vaniljasokerilla maustetun kerman kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
282 kcal
Proteiini
3,1 g
Hiilihydraatti
28,1 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
9,4 g
Ravintokuitu
2,4 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa