Omena Crozza

Omena Crozza
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Omena Crozza

Omena Crozza

Crozza eli croissanttiin leivottu annospizza yhdistää herkullisesti Ranskan ja Italian ruokaylpeydet. Omena crozza on täydellinen kahvipöydän herkku.

Valmistusaika

Työaika
15 min
uunissa
10 min
Yhteensä
25 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
6
raakoja pakaste - tai tölkkicroissantteja
½ prk (à 200 g)
1
omena
ripaus
jauhettua kanelia
ripaus
kardemummaa
6
saksanpähkinää

Pinnalle

tummaa siirappia tai ruokosokerisiirappia

Ohje

  1. Kauli sulaneet croissantit keskeltä ohuiksi, jätä päädyt kaulitsematta. Pistele kaulittu osa haarukalla.
  2. Laita teelusikallinen rahkaa croissanttien keskelle. Viipaloi omena ohuelti. Laita kolme viipaletta rahkan päälle. Ripota pinnalle kanelia, kardemummaa ja karkeasti rouhittua saksanpähkinää.
  3. Paista uunin keskiosassa 200 asteessa n.10 min. Valuta siirappia lämpimän leivonnaisen pinnalle ja tarjoile.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
345 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
26 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›