Omena Crozza

Omena Crozza

25 min
helppo
345 kcal / 100g
2
1

Crozza eli croissanttiin leivottu annospizza yhdistää herkullisesti Ranskan ja Italian ruokaylpeydet. Omena crozza on täydellinen kahvipöydän herkku.

Ainekset

6 annosta
6
raakoja pakaste - tai tölkkicroissantteja
½ prk (à 200 g)
1
omena
ripaus
jauhettua kanelia
ripaus
kardemummaa
6
saksanpähkinää

Pinnalle

tummaa siirappia tai ruokosokerisiirappia

Ohje

  1. Kauli sulaneet croissantit keskeltä ohuiksi, jätä päädyt kaulitsematta. Pistele kaulittu osa haarukalla.
  2. Laita teelusikallinen rahkaa croissanttien keskelle. Viipaloi omena ohuelti. Laita kolme viipaletta rahkan päälle. Ripota pinnalle kanelia, kardemummaa ja karkeasti rouhittua saksanpähkinää.
  3. Paista uunin keskiosassa 200 asteessa n.10 min. Valuta siirappia lämpimän leivonnaisen pinnalle ja tarjoile.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
345 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
26 g
Suola
0,3 g
Ravintokuitu
2 g
Kalsium
22 mg
D-vitamiini
2 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)