
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
55 min
Yhteensä
1 h 5 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni175°C
Arvostele
3
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 5 dl vehnäjauhoja
- 2½ dl sokeria
- 1 rkl kanelia
- 2 tl leivinjauhetta
-
1½ dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 dl omenasosetta
-
2 dl
Valio rasvatonta piimääValio rasvaton piimä valmistetaan raikkaasta suomalaisesta maidosta perinteiseen tapaan hapattamalla. Se maistuu ruokajuomana koko perheelle.…
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita kulhossa kaikki aineet keskenään.
- Kaada taikina hyvin voideltuun ja korppujauhotettuun 1,8 litran kakkuvuokaan.
- Paista Omena-kanelimaustekakku uunin alaosassa 175 asteessa n. 55 min. Peitä kakku leivinpaperilla paiston puolivälissä. Anna jäähtyä hetkisen. Kumoa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
325 kcal
Proteiini
4,5 g
Hiilihydraatti
47,5 g
Rasva
12,5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa