Paahdettua bataattia jogurttikastikkeella

Paahdettua bataattia jogurttikastikkeella

Makeat bataatit kypsyvät uunissa melko nopeasti, joten niitä ei tarvitse kauaa odotella.

15 min
helppo
141 kcal / 100g
0

Ainekset4 annosta

4 annosta
2
bataattia
2 rkl
1 tl
suolaa
mustapippuria myllystä
2 vartta
tuoretta timjamia

Jogurttikastike

50 g
saksanpähkinöitä
5
kuivattua viikunaa
2 dl
1 rkl
hunajaa

Ohje

  1. Kuori ja kuutioi bataatti reilun kokoisiksi kuutioiksi.
  2. Laita palat leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Valuta päälle Oivariini rasvaa ja mausta suolalla sekä pippurilla. Riivi joukkoon timjamin lehdet.
  3. Paahda bataattia uunissa 225 asteessa n. 15 min.
  4. Valmista sillä aikaa kastike: Rouhi pähkinöitä kevyesti, pilko kuivatut viikunat. Sekoita kaikki ainekset keskenään.
  5. Valuta kastike paahdettujen bataattien päälle. Koristele muutamalla pähkinällä ja timjamilla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
141 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,6 g
Kalsium
48 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›