
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 bataattia
-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 tl suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 2 vartta tuoretta timjamia
Jogurttikastike
- 50 g saksanpähkinöitä
- 5 kuivattua viikunaa
-
2 dl
Valio kreikkalaista jogurttiaSamettisen pehmeä Valio kreikkalainen jogurtti on täydellinen valinta kreikkalaiseen tzatzikiin, dippeihin ja muihin kylmiin kastikkeisiin.…
- 1 rkl hunajaa
Jaa resepti
Ohje
- Kuori ja kuutioi bataatti reilun kokoisiksi kuutioiksi.
- Laita palat leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Valuta päälle Oivariini rasvaa ja mausta suolalla sekä pippurilla. Riivi joukkoon timjamin lehdet.
- Paahda bataattia uunissa 225 asteessa n. 15 min.
- Valmista sillä aikaa kastike: Rouhi pähkinöitä kevyesti, pilko kuivatut viikunat. Sekoita kaikki ainekset keskenään.
- Valuta kastike paahdettujen bataattien päälle. Koristele muutamalla pähkinällä ja timjamilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
140 kcal
Proteiini
3,2 g
Hiilihydraatti
18,9 g
Rasva
5,5 g
Tyydyttynyt rasva
1,2 g
Ravintokuitu
2,9 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä