Paahdettua bataattia jogurttikastikkeella

Paahdettua bataattia jogurttikastikkeella
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Paahdettua bataattia jogurttikastikkeella

Paahdettua bataattia jogurttikastikkeella

Makeat bataatit kypsyvät uunissa melko nopeasti, joten niitä ei tarvitse kauaa odotella.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
2
bataattia
2 rkl
1 tl
suolaa
mustapippuria myllystä
2 vartta
tuoretta timjamia

Jogurttikastike

50 g
saksanpähkinöitä
5
kuivattua viikunaa
2 dl
1 rkl
hunajaa

Ohje

  1. Kuori ja kuutioi bataatti reilun kokoisiksi kuutioiksi.
  2. Laita palat leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Valuta päälle Oivariini rasvaa ja mausta suolalla sekä pippurilla. Riivi joukkoon timjamin lehdet.
  3. Paahda bataattia uunissa 225 asteessa n. 15 min.
  4. Valmista sillä aikaa kastike: Rouhi pähkinöitä kevyesti, pilko kuivatut viikunat. Sekoita kaikki ainekset keskenään.
  5. Valuta kastike paahdettujen bataattien päälle. Koristele muutamalla pähkinällä ja timjamilla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
141 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›