Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Paahdetut uunikasvikset

Paahdetut uunikasvikset ovat maukas lisuke esimerkiksi lihapaistille. Uunikasviksissa voi hyödyntää kulloisenkin sesongin tuoreita raaka-aineita.

Paahdetut uunikasvikset
Paahdetut uunikasvikset

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 6 kiinteää perunaa
  • 2 porkkanaa
  • 50 g
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • 2 sipulia
  • 1 rkl tuoretta timjamia
  • ½ tl mustapippuria
  • ½ tl suolaa

Ohje

  1. Pese ja tarvittaessa kuori perunat ja porkkanat. Lohko ja ryöppää kiehuvassa vedessä nopeasti (n. 4 min). Kaada vesi pois ja lisää joukkoon voi nokareina
  2. Kuori ja lohko sipuli. Lisää sipuli ja mausteet muiden kasvisten joukkoon. Sekoita.
  3. Kaada uunivuokaan ja kypsennä 200 asteessa n. 30 min. Tarjoa esim. palapaistin lisäkkeenä.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 91 kcal
Proteiini 1,3 g
Hiilihydraatti 9,4 g
Rasva 5 g
Tyydyttynyt rasva 2,9 g
Ravintokuitu 1,2 g
Suola 0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search