
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 600 g ruodotonta kalafileetä (kuhaa, siikaa, kirjolohta tai ahventa)
- suolaa
- mustapippuria myllystä tai ripaus jauhettua mustapippuria
Paistamiseen
-
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 600 g ruodotonta kalafileetä (kuhaa, siikaa, kirjolohta tai ahventa)
- suolaa
- mustapippuria myllystä tai ripaus jauhettua mustapippuria
Paistamiseen
- Valio voita
Jaa resepti
Ohje
- Ruskista voi pannulla kauniin vaalean ruskeaksi. Lisää kalafileitä pannulle paistumaan. Täytä kerrallaan korkeintaan 2/3 pannun pinta-alasta.
- Paista kalafileet kypsiksi kummaltakin puolelta. Ripota fileille suolaa. Pidä paistetut kalat lämpiminä esim. folion alla
- Tarjoa Ohra-sienilisäkkeen kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
145 kcal
Proteiini
18,9 g
Hiilihydraatti
0 g
Rasva
7,7 g
Tyydyttynyt rasva
1,6 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
- mustapippuria myllystä
- Valio voita
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.